Oblasti rada

Pravo intelektualne svojine

Advokatska kancelarija „Kosić“ obuhvata jednu od najvećih grupa IP pravnika sa dugogodišnjem iskustvom u različitim fazama pristupa oblasti intelektualne svojine i tehnologije I praksi iste na srpskom tržištu. Uvaženi profesori univerziteta i advokati razvili su modele i zaštitne strategije da pomognu klijentima da izvrše pravovremenu zaštitu, upravljaju rizikom, nastavie rast i štite udeo na tržištu Srbije i regiona. Mi razumemo komercijalne probleme i pritiske koji se javljaju sa IP sporovima ili srodnim pravima.

Pregovaramo i obezbeđujemo inovativna i strateška rešenja kod autoskih prava. Od posebnog značaja je velika praksa u sudskim sporovima.

Kancelarija je posebno izgradila praksu u zastupanju klijenta u zaštiti autorskih prava posebno u modnoj industriji i industriji tekstila sa zapaženim rezultatima.

Koristeći multidiciplinarne timove kreiraju se modeli za pomoć klijentima u različitim tehnologijama, kao i zastupljenost u oblastima kao što su aplikacije, zahtevi za zaštitu patenata, robne marke i autorska prava.

Kontaktirajte nas

Pravo intelektualne svojine

Advokatska kancelarija Kosić, na usluzi.