Sarađujemo sa najboljima

Saradnja i aktivnosti

Razmena iskustva

Advokatska kancelarija Kosić ostvaruje dugogodišnju saradnju sa advokatskim kancelarijama širom sveta, a uspeh ostvarenih medjunarodnih projekata je rezultirao prijemom advokatske kancelarije Kosić u nizu nacionalnih i regionalnih advokatskih komora, pre svega Italijanskoj advokatskoj komori. Pored toga, uspostavljena je stalna mreža advokatske saradnje sa najistaknutijim advokatskim kancelarijama u Italiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj i SAD. Na taj način je omogućena stalna razmena iskustava i prakse izmedju advokatskih kancelarija vodećih u svojim zakonodavstvima, što garantuje klijentu brzo, ali sveobuhvatno rešavanje pravne situacije.

Kako bi bila omogućena potpuna pravna zaštita i podrška klijentima, advokatska kancelarija Kosić ima višegodišnju saradnju sa advokatskom kancelarijom Fila, kao vodećom u oblasti krivičnog prava.

“Svi se pokoravamo zakonima da bismo bili slobodni.”

Ciceron

Članstva

Od značaja je i članstvo u domaćim komorama i udruženjima, pri čemu ističemo: NALED (Nacionalna Alijansa za Lokalni Ekonomski Razvoj), Italijansko-Srpska Komora (CCIS), Udruženje Italijanskih Privrednika u Srbiji – Konfindustrija Srbija, Američkoj Privredna Komora u Srbiji (AMCHAM).

Pored članstva u Italijanskoj Advokatskoj Komori, advokati i advokatska kancelarija Kosić imaju članstvo i u Advokatskoj komori Beograda a takođe smo i članovi sledećih udruženja:

Spremni smo za saradnju, a Vi?

Advokatska kancelarija Kosić, na usluzi.